انار سرشار از ترکیبات پلی فنولی است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون ( LDL ) شده و اجازه نمی دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. انار، مواد مغذی بسیاری دارد. در هر 100 گرم از این میوه 240 میلی گرم پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلی گرم ویتامین C، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت می شود.
به گزارش آریا، زهره کاوسی افزود: در انار آهن نیز یافت می شود، ولی از انار نمی توان به عنوان منبع آهن یاد کرد. میزان قند این میوه نیز به حدی نیست که مانع مصرف بیماران دیابتی شود.
وی تاکید کرد: وقتی رُب این میوه تهیه می شود، پلی فنول و اسید آلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی رود ولی مقداری از ویتامین c آن کاهش پیدا می کند. با این وجود رُب انار نیز ارزش، غذایی بسیار دارد، البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.
نظرات شما عزیزان: