اگر با خستگی، کلسترول بالا، سرماخوردگی، اختلالات خواب و غیره مواجه هستید دارچین را دریابید. این ادویه را که میتوان در بیشتر غذاها و شیرینیجات استفاده کرد، برای سلامتی بینظیر است.
در این مطلب ۷ دلیل خوب ارائه میدهیم که هر کدامش برای تشویق به مصرف بیشتر این ادویه کافی است.
۱
- دارچین برای مقابله با سرماخوردگی و گریپ خوب است
دارچین سرشار از «آلدئید سینامیک» است که یک آنتی باکتری، ضدویروس و ضدانگل بسیار قوی محسوب میشود. این ادویهٔ معطر سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت میکند.
روش مصرف: یک قاشق چایخوری دارچین و دو عدد چوب میخک را در یک فنجان آب گرم بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد.
سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. به این محلول آب نصف لیموترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگیتان درمان شود.
۲- دارچین نفخ را از بین میبرد
همان طور که گفتیم
دارچین خواص ضدعفونی کنندگی دارد و برای همین از فلور روده محافظت میکند. دارچین گرفتگی عضلات معده و روده را برطرف میسازند و با نفخ مقابله کرده و اسهال را رفع میکند.
روش مصرف: ۱۵۰ میلی لیتر آب را روی ۱ قاشق چایخوری چوب دارچین خرد شده یا پودر دارچین ریخته و در ظرف را بگذارید. اجازه
ادامه مطلب...