پوسته تخم مرغ يکي از بهترين منابع کلسيم است که ۹۰درصد آن از طريق ميکروارگانيزم ها جذب مي شود. علاوه بر کلسيم، پوسته تخم مرغ حاوي ۲۵ عنصر حياتي از جمله روي، آهن، فلور، سولفور، سيليکون و موليبدن است.
خراسان به نقل از سايت «MSN»، محققان کشور آلمان و مجارستان که به مدت ۱۵سال روي تاثيرگذاري پوست تخم مرغ بر بدن انسان مطالعه مي کنند، دريافته اند اين ماده در کودکان و بزرگسالان باعث جلوگيري از شکستگي ناخن، ريزش مو، پوکي استخوان، يبوست، تب يونجه، آسم و خون ريزي لثه مي شود. کافي است پوسته تخم مرغ را به مدت ۵دقيقه در آب جوش قرار دهيد. بگذاريد خشک شود و آسياب کنيد. روزي يک گرم پوسته تخم مرغ آسياب شده را مصرف کنيد.